Tyto stránky provozuje občanské sdružení MHD ŽIVĚ.cz a jsou věnovány našemu kamarádovi Danielu Kunzovi (1992 - 2014), spoluzakladateli sdružení.

Bonett otevřel novou plnicí stanici na CNG u hypermarketu MAKRO v Praze 5 Stodůlkách.

bonett newKrátce po otevření CNG stanice v Čestlicích zahájil Bonett provoz na druhé ze tří prodejen velkoobchodního řetězce MAKRO v Praze, tentokrát u sídla společnosti Makro v pražských Stodůlkách.

Zde řidiči najdou dva výdejní stojany a 2 tankomaty zajišťující komfortní a rychlé plnění z celkem 4 výdejních míst. Jak připomíná Václav Holovčák, místopředseda představenstva společnosti Bonett Gas Investment, výstavba ve Stodůlkách byla poměrně náročná. „Museli jsme položit nový více než 200 m dlouhý vysokotlaký plynovod a provést i řadu dalších náročných technických úprav, jako například 500 metrů dlouhou kabelovou přípojku.“

Bonett_MAKRO_...
Bonett_MAKRO_...

Nová CNG stanice u sídla společnosti MAKRO v pražských Stodůlkách. Jde o druhou plničku z velkého projektu s tímto velkoobchodním řetězcem, který zahrnuje celkem deset stanic po celé České republice.

Číst dál: Bonett otevřel novou plnicí stanici na CNG u hypermarketu MAKRO v Praze 5 Stodůlkách.

Bonett otevřel CNG stanici ve spolupráci s velkoobchodním řetězcem MAKRO

bonett newBonett otevřel v Čestlicích první plnicí stanici CNG vybudovanou ve spolupráci s velkoobchodním řetězcem MAKRO. Během letošního roku bude zprovozněno dalších šest plniček na dalších pobočkách. Celý projekt zahrnující celkem deset stanic by měl být dokončen během příštího roku.

Bonett-Makro ...
Bonett-Makro ...

Nová CNG stanice v Čestlicích ve spolupráci s velkoobchodním řetězcem MAKRO.

Společnost Bonett, největší prodejce stlačeného zemního plynu pro dopravu v České republice, pokračuje v rychlém tempu rozšiřování své sítě plnicích stanic. Na začátku června otevřel Bonett první stanici vybudovanou ve spolupráci s velkoobchodním řetězcem MAKRO, a to v Čestlicích u Prahy v těsné blízkosti dálnice D1.„Tento projekt je pro nás velmi důležitý a prestižní, protože jde o první podobnou realizaci ekologických plnicích stanic ve spolupráci sesilným obchodním řetězcem. Je to zcela nový koncept prodeje CNG,“ říká Václav Holovčák, místopředseda představenstva společnosti Bonett Gas Investment. „Rozšíření nabídky na našich čerpacích stanicích o CNG vycházíme vstříc zákazníkům a rostoucí oblibě tohoto ekologického paliva u nás,“ doplňuje výkonný ředitel MAKRO ČR / METRO SK Guillaume Chêne.

Číst dál: Bonett otevřel CNG stanici ve spolupráci s velkoobchodním řetězcem MAKRO

Bonett překročí počet 30 vlastních CNG stanic

bonett newBonett překročí počet 30 vlastních CNG stanic,což je nejvíc českém trhu. Již v průběhu června a července otevře osm nových stanic.  Na konci roku má v plánu provozovat až čtyřicet CNG stanic.

Společnost Bonett pokračuje v dalším posilování sítě vlastních plnicích stanic CNG. V následujících týdnech otevře další nové stanice, čímž svou síť rozšíří na více než tři desítky. Je to největší síť v rámci České republiky, žádný jiný provozovatel se nemůže pochlubit takovým počtem. „Červen a červenec pro nás bude opravdu rekordní, tolik plnicích stanic během tak krátké doby jsme nikdy neotvírali,“ přiznává Václav Holovčák, místopředseda představenstva společnosti Bonett Gas Investment. Bonett chce i nadále upevňovat pozici největšího prodejce zemního plynu pro dopravu a provozovatele největší sítě CNG stanic v České republice.

Číst dál: Bonett překročí počet 30 vlastních CNG stanic

Bonet největší prodejce CNG

bonett newBonett obhájil v roce 2016 pozici největšího prodejce CNG a má největší síť plnicích stanic v České republice. Tuto síť posílí o 10 nových CNG stanic u hypermarketů Makro/Metro Cash & Carry.

Společnost BonettGas Investment má za sebou další velmi úspěšný rok. Podařilo se jí opět obhájit pozici největšího prodejce CNG pro dopravu v České republice. Podařilo se jí prodat 7,5 milionu m3stlačeného zemního plynu, což představuje meziroční navýšení o téměř 13 %. „Přestože stlačenému zemnímu plynu celý rok konkurovaly nízké ceny klasických paliv, jak ukazují nejen naše výsledky, obliba CNG stále roste, a to nejen mezi firmami,“ říká Václav Holovčák, místopředseda představenstva společnosti Bonett Gas Investment.

K dalšímu rekordnímu roku přispělo i neustálé budování vlastní sítě plnicích stanic. „Otevřeli jsme další nové stanice, ke konci roku 2016 jsme jich provozovali 24, na konci roku 2017 bychom jich chtěli mít čtyřicet,“ vypočítává Václav Holovčák. „Předpokládáme prodeje směřující k 10 milionům kubíků zemního plynu z našich Bonett CNG stanic. Další nové stanice jsme otevřeli na stanicíchOMV v Havlíčkově Brodu, Shell v Hodoníně, a nově investujeme CNG stanice v síti hypermarketů Marko/Metro,“doplňuje. Letos chce Bonett proinvestovat dalších až 150 milionů korun, které půjdou jak na výstavbu nových stanic, tak na posílení a modernizaci těch stávajících. „Zvažujeme i vybudování vlastního LNG projektu a velké výroby biometanu jako zdroje obnovitelného zemního plynu,“ říká Václav Holovčák.

Číst dál: Bonet největší prodejce CNG

První plnicí stanici CNG roku 2017 otevřel na přelomu roku Bonett v Turnově,celkem tak provozuje v největší síti v ČR již 24 CNG stanic

bonett newSpolečnost Bonett, největší prodejce CNG v České republice, pokračuje ve vysokém tempu rozvoje své sítě plnicích stanic. Ke dvěma prosincovým stanicím přidal Bonett na přelomu roku i první stanici roku 2017 v Turnově. Tím tak navýšil počet vlastních CNG stanic včetně 1 neveřejné stanice na celkem 24,a potvrzuje pozici největší CNG sítě v České republice.

Nejnovější plnicí stanice společnosti Bonett byla otevřena v Turnově. Nachází se na čerpací stanici PHM Kontakt ve Svobodově ulici, na hlavním tahu Liberec-Jičín. Stanice poskytne stejný komfort plnění, jako je obvyklé v síti Bonett. Výkonný kompresor a sklad pro téměř 1500 kubíků stlačeného plynu zajistí skutečně rychlé plnění vozidel. Stanice v lokalitě doplní další stanici Bonett v Liberci.

Bonett CNG st...
Bonett CNG st...
Bonett CNG st...

Nová plnící stanice CNG v Turnově.

Číst dál: První plnicí stanici CNG roku 2017 otevřel na přelomu roku Bonett v Turnově,celkem tak provozuje...

Jste zde: