Tyto stránky provozuje občanské sdružení MHD ŽIVĚ.cz a jsou věnovány našemu kamarádovi Danielu Kunzovi (1992 - 2014), spoluzakladateli sdružení.

Články

Arriva partnerem Kavárny POTMĚ

Dopravní skupina Arriva podporuje již třetím rokem projekt Nadačního fondu Českého rozhlasu Kavárnu POTMĚ, která je umístěna v prototypu kloubového nízkopodlažního autobusu modelové řady SOR CITY NB 18. Černý autobus se i letos vydává na turné po vybraných regionech České republiky, v osmi městech budou moci lidé vychutnat kávu a další nápoje v naprosté tmě a vyzkoušet si tak, jaké to je být nevidomým.

13.7.2012 - 2...
13.7.2012 - 2...

Prototyp autobusu SOR CITY NB 18 (RZ: 2AS 7101) v Ostravě u České televize v červenci 2012

První zastávka kavárenského autobusu, jehož prvními hosty byli herci Barbora Poláková, Pavel Liška a moderátorka Jolana Voldánová, je na Náměstí Míru v Praze. Zde je možné kavárnu navštívit do středy 7. května od 10 do 20 hodin. V dalších dnech spatříte toto speciální vozidlo v Českých Budějovicích, Litomyšli, Zlíně, Ostravě, Jičíně, Olomouci a Brně.

Daniel Adamka...
Daniel Adamka...
Herci Barbora...
Kavárna POTMĚ...
Kavárna POTMĚ
Moderátorka J...
Kavárna POTMĚ...
 

První hosté Kavárny POTMĚ 2014, mezi nmi nechyběli např. ředitel Arriva Transport ČR pan Daniel Adamka, herci Barbora Poláková a Pavel Liška. Další hosté byly moderátorka Jolana Voldánová, Přemysl Filip ředitel Nadačního fondu Českého rozhlasu a další...

„Od roku 2012 ujel speciální kavárenský autobus 6000 kilometrů a navštívil 19 míst. I letos jej budou moci navštívit zájemci v regionech, ve kterých provozujeme autobusovou dopravu a vychutnat si nejen kávu či jiné nápoje, ale seznámit se i s tímto ojedinělým vozidlem, které existuje pouze v jediném provedení,“ říká Daniel Adamka, generální ředitel Arriva Transport Česká republika. „Prototyp autobusu jsme odkoupili od výrobce a umožnili tak jeho další nevšední využití,“ dodal Adamka.

SOR CITY NB 1...
SOR CITY NB 1...
SOR CITY NB 1...
 

Prototyp autobusu SOR CITY NB 18 (RZ: 2AS 7101) při prvním turné v roce 2014 v Praze

Návštěvou Kavárny POTMĚ přispějete Světlušce 140 korunami a jako vzpomínku na ojedinělý zážitek si odnesete hrneček. Ti, kdo to do autobusové kavárny nestihnou, mohou zavítat do Kavárny POTMĚ na Ovocném trhu v Praze, která bude otevřena od 5. do 18. června 2014.

VíceinformacíodopravnískupiněArrivaaKavárněPOTMĚnaleznetenaadresách:

www.arriva-transport.cz
www.svetluska.net

Zdroj: Tisková zpráva společnosti Arriva Transport Česká republika 

Aktualizováno 7. 5. 2014 17:51

Jste zde: