Tyto stránky provozuje občanské sdružení MHD ŽIVĚ.cz a jsou věnovány našemu kamarádovi Danielu Kunzovi (1992 - 2014), spoluzakladateli sdružení.

„Obyčejné“ problémy měst a jejich „smart“ řešení: konference Smart city v praxi na veletrhu AMPER už popáté

smart cityCharakteristickým jevem v současném vývoji inovativních technologií je prolínání odvětví, jimž tyto technologie slouží. Prolínají se tak navzájem různé průmyslové obory a odnedávna také průmyslové trhy a veřejné služby. To, co moderním technologiím otevírá dveře do sféry veřejných služeb, je koncept smart city – strategické řízení měst, obcí a regionů, jimž moderní technologie pomáhají být příjemným místem k životu, a následně hospodářsky prosperovat.



proelektrotechniky maleSrdečně Vás zveme na pátý ročník konference „Smart city v praxi V“, která se bude konat 17. března 2020 od 9:00 hodin na Výstavišti Brno jako doprovodný program veletrhu AMPER 2020. Jejím organizátorem je konzultační firma Ing. Jakub Slavík, MBA – Consulting Services, která pomáhá rozvíjet koncept smart city v ČR od samého začátku a má bohaté praktické zkušenosti s odbornými službami na straně veřejného i soukromého sektoru. To je zárukou, že účastníci budou odcházet nabití informacemi i energií do dalšího rozvoje svých chytrých měst.
Konference je určena hlavně představitelům měst, městských služeb a dalších organizací veřejného sektoru akaždoročně se těší velkému zájmu. Koná se pod záštitou Ministerstva pro místní rozvoj ČR a Města Brna, Hlavními partnery jsou Unicorn a ČSOB, partnery DEVINN, E.ON a Enertig.
Více informací, program konference a registrace zde:
http://www.smartcityvpraxi.cz/konference28.php

konference smartcityvpraxi

Zdroj: Tisková zpráva www.smartcityvpraxi.cz a www.proelektrotechniky.cz

Aktualizováno 1. 3. 2020 7:15

Jste zde: