Tyto stránky provozuje občanské sdružení MHD ŽIVĚ.cz a jsou věnovány našemu kamarádovi Danielu Kunzovi (1992 - 2014), spoluzakladateli sdružení.

Články

Během adventních víkendů pojedou autobusy z Teplic do Prahy téměř každou hodinu, Arriva vypraví posilové spoje

arriva nove db companyOd adventního víkendu, tedy od soboty 1. prosince,přidá Arriva na linku z Teplic do Prahy mimořádné posilové spoje, protože očekává v době předvánočních nákupů větší množství cestujících. Nověpřibudou spoje z Teplic v sobotu v 10:00 a 16:00, v neděli pak v 8:00 a 10:00. Naopak z Prahy přibudou sobotní spoje v 15:30 a 20:30, v neděli v 15:30 a 19:30.

Arriva Express nahled

„Před Vánoci lidé vždy více cestují, přidáme proto do jízdního řádu posilové spoje. Počítáme, že zájem o cesty do Prahy vzroste, lidé budou vyrážet za nákupy i na vánoční trhy,“ říká obchodní ředitel Arriva City Petr Havlík.„Posilujeme zejména dopolední spoje do Prahy a odpolední až podvečerní z Prahy,“ doplňuje Petr Havlík.

Zároveň o svátcích dojde k omezení dopravy. Na Štědrý den pojede poslední spoj z Teplic v 15:00 a z Prahy zpět v 16:30.

Jízdenky jsou výhodnější přes internet
Jízdenky silidéstále mohoupoříditv předprodeji nebo na internetu. „Zájem ze strany cestujících je velký, proto chceme zvýhodnit ty, kdo si kupují jízdenku v předstihu.Cena za jízdné je v e-shopu o deset korun nižší. Cestující mají navíc jisté místo a jízdenku mohou vrátit až 30 minut před odjezdem bez udání důvodu,“popisuje Petr Havlík, proč jsou jízdenky přes internet o deset korun levnější. Základní jízdné stojí při nákupu v autobuse u řidiče 89 korun, při nákupu přes internet nebo v předprodeji jen 79 korun.

Zdroj: Tisková zpráva společnosti Arriva City s.r.o.

Aktualizováno 2. 12. 2018 17:08

Jste zde: