Tyto stránky provozuje občanské sdružení MHD ŽIVĚ.cz a jsou věnovány našemu kamarádovi Danielu Kunzovi (1992 - 2014), spoluzakladateli sdružení.

Konference Efektivní elektromobilita v organizacích letos podruhé

smart cityTermín: úterý 3. října 2017 od 9 hodin

Místo: GreenPoint, Praha 10, www.kc-greenpoint.cz

Organizátor: Ing. Jakub Slavík, MBA – Consulting Services

Konference „Efektivní elektromobilita v organizacích“ reaguje na situaci, kdy strategickým zákazníkem pro osobní a užitkové elektromobily jsou veřejné i soukromé organizace nejrůznějšího druhu a zaměření a jejich správci vozového parku. Aby bylo možné zde elektromobily uplatnit, je nutno střízlivě zhodnotit technickou, ekonomickou a ekologickou stránku jejich provozu.

elektroautaElektroautomobily.

Obsah této konference, jediné svého druhu v ČR, je cíleně zaměřen na organizace a správce jejich vozového parku. Účastníci konference se dozvědí důležité informace z následujících oblastí:

  • aktuální zkušenosti z využívání osobních a užitkových elektromobilů v organizacích,
  • obchodní modely a zdroje financování pro pořízení a provozování elektromobilů a infrastruktury – veřejné dotace v gesci MPO ČR, MŽP ČR a MD ČR, bankovní a jiné finanční nástroje, jejich výhody a nevýhody,
  • aktuální novinky v oblasti osobních a užitkových elektromobilů a energetické infrastruktury.

Po ukončení přednáškové části konference bude program pokračovat předvedením osobních a užitkových elektromobilů, které budou na konferenci prezentovány a které budou vystaveny venku před konferenčním centrem GreenPoint. Účastníci konference si budou moci vyzkoušet nový Nissan Leaf, užitkový vůz Nissan eNV200, nový Toyota Prius Plug-in Hybrid a užitkový vůz společnosti Eurogreen Goupil G5 Lithium.

Odborným garantem a zároveň moderátorem konference je Ing. Jakub Slavík, MBA, majitel pořádající firmy a uznávaný odborník na problematiku elektromobility a inteligentních měst.

Hlavní partnerem konference je ČEZ, partnery jsou Nissan, Toyota, ABB, Eurogreen (distributor elektrických užitkových vozidel pro správu městské zeleně) a ČSOB Leasing.

Konferenci se koná pod záštitou Ministerstvo životního prostředí ČR a Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR, záštitu přislíbilo Ministerstvo dopravy ČR, jehož zástupci budou na konferenci prezentovat aktuální novinky z oblasti dotací pro osobní a užitkové elektromobily a infrastrukturu.

Další informace a registrace: http://www.smartcityvpraxi.cz/konference10.php

Aktualizováno 17. 9. 2017 20:51

Jste zde: